Mitä uutta Laserissa on?

Uudet ILCA veneet ovat nopeita ja erittäin laadukkaita. Australialaisvalmisteisilla veneillä purjehtii Laserin maailman kärki. Rungon uudenlainen laminaatien asettelu kölilaattikon ympärillä ja peräpeilissä tekee veneestä aikaisempaa vahvemman. Myös bailerin läpiviennit on aikasempaa paremmat ja tiiviimmät, vähentääkseen veneen vuotamista. Kysy Kaarlelta myös uusien ILCA veneiden uusiutuneista mastoreikeistä.

Uudet kölit ja peräsimet, jossa takareuna ja kulma on tehty epoksista, joka on vahvempaa materiaalia. Takakulma ja -reuna säilyvät täten ehjänä kovemmassakin käytössä.

ILCA logolla varustettu MKII purje. Meiltä saatavilla standardiin kaikkia kolmea brändiä Hyde, North ja Pryde, joka on maailman kärkipurjehtijoiden suosiossa. Radialissa ja 4,7 saatavilla sekä North että Hyde. Kysy brändeistä sekä uusien purjeiden trimmeistä tarkemmin Kaarlelta.

Täysin uusi hiilikuitu alamasto radialiin, joka kestää rasitusta. Hiilikuitu masto on huomattavasti pitkäikäisempi kuin alumiininen alamasto eikä väänny vinoksi heti ensimmäisen kovan tuulen päivän jälkeen, vaan palautuu aina suoraksi purjehduksen jälkeen. Ensimmäiset hiilikuitu alamastot saatavilla keväällä 2020. Kilpaileminen kategorian 1 ja 2 kilpailuissa sallittua syyskuussa 2020 eteenpäin. Muissa kilpailuissa masto käyttö on sallittua jo nyt.

Aiempaa paksumpi ja järeämpi kikikoukku (vasemmalla), joka kestää pidempään. Voit purjehtija kovan tuulen päivät huoletta tiukemmalla kikillä. Kovan tuulen kryssillä tiukempi kiki=kovempi vauhti.

%d bloggaajaa tykkää tästä: