Talvisäilytys

Meidän kauttamme on mahdollista hankkia jollille talvisäilytystä. Pesemme, kuivaamme (mikäli veneessä on välipohja) ja varastoimme jollasi lämpimässä ja kuivassa varastossa Suutarilassa. Voimme hakea veneesi pääkaupunkiseudun suurimmilta pursiseuroilta turvaan talvelta ja vastaavasti tuomme veneesi takaisin slipille valmiina vesille kevään koittaessa. Mikäli, jostain syystä et ehdi purjehtia kesällä lainkaan, säilytämme venettäsi kesänkin yli niin halutessasi. Voit myös tuoda veneesi väliaikaisesti meille säilytykseen tai huollettavaksi vuoden ajasta riippumatta, kysy tarjous erikseen.

Hinnasto

Hinnasto1.lokakuuta-30.huhtikuuta1.toukokuuta-30.syykuuta
Optimistijolla100€50€
Zoom8130€65€
E-jolla150€75€
Laser180€90€

Veneiden hakeminen talvisäilytykseen PK-seudulta 40€
Veneen tuominen takaisin seurallesi PK-seudulle 40€

Köysien vaihto

Veneen ollessa säilytyksessä vaihdamme jollaasi uudet köydet kuluneiden köysien tilalle, jolloin kevään koittaessa veneesi on purjehdusvalmiina kulkemaan kovaa ja korkeelle. Vaihdamme sekä yksittäisiä köysiä että useampia tai vaihtoehtoisesti vaikka kaikki köydet sekä kuminauhat. Saatavilla on myös laaja valikoima uusia plokeja kevytveneisiin. Kysy tarjous!

Korjaus ja vahaus

Tarjoamme pieniä veneen korjauspalveuja. Tämä voi sisältää mm. pintanaarmujan sekä kolhujen paikkaus tai jos veneesi vuotaa vettä välipohjaan etsimme vuotokohdan ja paikkaamme sen. Tämän lisäksi vahaamme veneen pohjan kiiltäväksi uutta kautta varten. Teemme tämän kaiken veneesi ollessa talviteloilla. Kysy hintaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: